Eskuvoredj.com | info@eskuvoredj.com | +36 30 419 93 97

esküvőre dj képváltó 1 esküvőre dj képváltó 2 esküvőre dj képváltó 3 esküvőre dj képváltó 4 esküvőre dj képváltó 5 esküvőre dj képváltó 6 esküvőre dj képváltó 7 esküvőre dj képváltó 8 esküvőre dj képváltó 9 esküvőre dj képváltó 10 esküvőre dj képváltó 11 esküvőre dj képváltó 12 esküvőre dj képváltó 13 esküvőre dj képváltó 14 esküvőre dj képváltó 15 esküvőre dj képváltó 16 esküvőre dj képváltó 17 esküvőre dj képváltó 18 esküvőre dj képváltó 19 esküvőre dj képváltó 20 esküvőre dj képváltó 21 esküvőre dj képváltó 22 esküvőre dj képváltó 23

Esküvői DJ esküvőre

soundcloud youtube blogger facebook
miért DJ?

Röviden a DJ szolgáltatás mellett


Egy zenekar általában 3 vagy annál több főből áll. Sokszor elég borsos áron dolgoznak, az énekes hangja meg vagy tetszik, vagy nem. Egy biztos, semmiképp sem eredetiben halljuk kedvenc slágereinket, illetve a zenekar tart pihenőt, míg egy DJ-nek nincs szüksége rá. Zeneileg nagyon rugalmas vagyok. Az elmúlt 40 évet átölelő zenei paletta, majdhogynem kimeríthetetlen. Egészen a Hungáriától David Guettáig. Figyelem a közönség reakcióit a dalokra, és ha valami nem működik azonnal váltok. Szívesen teljesítem a kívánságokat, kéréseket. Igény szerint konferálok, de ezt az ifjú pár is vagy a hozzátartozók is megtehetik.
A DJ megoldja a teljes hangosítást a helyszín méretének függvényében, a világításról, fénytechnikáról is gondoskodik, melyet az ár tartalmaz. A DJ és pultja kis helyen elfér, 2×2 méteres hely már elegendő. Legyünk körültekintőek, ha esküvői DJ-t választunk, és nézzük meg, vendégeink valóban örömmel fogadják-e majd ezt a Magyarországon egyelőre még nem túl elterjedt, ámde divatos, fiatalos megoldást. Még az sem jelent garanciát, ha sok a fiatal a vendégek közt, hiszen az idősebbek közt is sokan vágynak inkább hagyományos zeneszolgáltatásra. Egyértelmű, hogy nem élőzene. Ugyanakkor előnye, hogy nem kell több szolgáltatót vendégül látnunk, mivel a DJ egyedül dolgozik. Emellett nem fárad el, nem kell szünetet tartania, és nem fog hamisan énekelni, lehet számot kérni tőle, és biztosan csak az előre megbeszélt stílusokból játszik. Az esküvő DJ az aki meg tudja mozgatni a nagymamát, kedves szüleiteket, benneteket, valamint az unokákat is.
Ha a DJ mellett döntünk, demo hallgatásnak és repertoárlistának nyilván nincs sok értelme, mert egy helyszínen keltett táncos hangulatot nem lehet visszaadni demo formában. A repertoár lista meg azért esik ki, mert megőszülsz, mire végigolvasod, több tízezer zenéről van szó. Jómagam 1960-tól tudok napjainkig zenét játszani, de természetesen igény esetén visszanyúlok még régebbre, emiatt pontosítás szükséges, de a pályafutásom alatt nem sokszor volt olyan, hogy valaki 1960 előtti dallamokra akarta rázni, persze előfordulhat. :
Fontosnak tartom, hogy mérlegeljetek, mit szeretnétek, a Ti napotok, rólatok szól. Vidámnak, örömteljesnek és emlékezetesnek kell, hogy legyen ha az eskuvoredj.com mellett döntöttetek, akkor köszönöm a bizalmat, megtaláltuk egymást, gyerünk és hozzuk össze a LEGJOBB ESKÜVŐT!

Egy dologra még külön ki szeretnék térni, ez a karaoke

Véleményem szerint a karaoke megossza az esküvői társaságot, ezáltal széthúzza, leülteti a bulit. Elképzelhető, hogy a társaság adott része, inkább a fiatalok vevők erre, hogy egymás énektudását hallgassák, de akkor az idősebb korosztály kiesik a buli szórakoztató szegmenséből, ők akkor vagy leülnek, rosszabb esetben elmennek. Egy karaoke dalban 1-2 maximum 3 ember tud egyszerre közvetve részt venni. Többiek vagy elkapják a fonalat és "énekelnek", vagy ők is a háttérbe szorulnak, fanyalgóan. Egy biztos, megosztó lehet a kis és nagy esküvőknél egyaránt. Egy zenés-táncos program átfogóbb és mindenkinek szól, senki nem szorul a partvonalra, még az idősebbek sem, mert az esküvői dj minden korosztályt meg tud táncoltatni, azonnal tud számot, stílust váltani. Persze ha elhatározás, hogy szeretnétek karaoke-t, akkor megoldható.

Tanácsok

Mint minden egyes mozzanatát az esküvőnek, a zenészválasztást sem szabad az utolsó pillanatra hagyni. Ajánlatos, néhány hónappal az esküvő előtt felvenni a kapcsolatot a lemezlovassal.

Tiszteletdíj

Sokan ezt tartják a legfontosabbnak a zeneszolgáltatás megválasztásánál, pedig egy lakodalom költségeinél ez elenyészőnek mondható. Tartózkodni kell a gyanúsan olcsó áraktól, ugyanis nagyon sok emberből válhat zenész/dj mostanában a MIDI fájloknak és a laptopnak köszönhetően.