Eskuvoredj.com | info@eskuvoredj.com | +36 30 419 93 97

esküvőre dj képváltó 1 esküvőre dj képváltó 2 esküvőre dj képváltó 3 esküvőre dj képváltó 4 esküvőre dj képváltó 5 esküvőre dj képváltó 6 esküvőre dj képváltó 7 esküvőre dj képváltó 8 esküvőre dj képváltó 9 esküvőre dj képváltó 10 esküvőre dj képváltó 11 esküvőre dj képváltó 12 esküvőre dj képváltó 13 esküvőre dj képváltó 14 esküvőre dj képváltó 15 esküvőre dj képváltó 16 esküvőre dj képváltó 17 esküvőre dj képváltó 18 esküvőre dj képváltó 19 esküvőre dj képváltó 20 esküvőre dj képváltó 21 esküvőre dj képváltó 22 esküvőre dj képváltó 23

Esküvői tanácsok

soundcloud youtube blogger facebook

Kezdjétek időben az esküvő szervezését.

Esküvői tanácsok Ha biztosra akartok menni szolgáltatók és helyszín tekintetében, akkor 1 évvel a tervezett dátum előtt célszerű elkezdeni a szervezést. Legelőször írjátok össze, ha csak vázlatosan is, milyen esküvőt szeretnének, hány fő meghívottal milyen szolgáltatókkal (dekoráció, torta, meghívó, helyszín, DJ, ceremóniamester/vőfély, fotós, videós, galamb/pillangóröptetés stb.) és mennyi a rá szánt összeg. Ezután indul a szervezés és keresés. Ha az amerikai stílusú esküvőt követitek, akkor fogadhattok esküvőszervezőt, aki nagy segítséget tud nyújtani a helyszínek és szolgáltatók terén. Általában ők külön szervezői díjért dolgoznak. Cserébe sokkal kevesebb időtök/munkátok megy a szervezésre. Ha ezt a tevékenységet Ti vállaljátok, akkor lehet keresgetni és érdeklődni szolgáltatóknál, lehet árajánlatot, személyes találkozót, bemutatót kérni. Fontos, hogy a helyszínt és a szolgáltatókat, időben lefoglaljátok, hogy biztosan a Tiétek legyen az adott napra. Sokan fél évre - 1 évre előre le vannak kötve, ezért fontos ez.

Válasszátok ki a Nektek tetsző anyakönyvezetőt, papot, ceremóniamestert/vőfélyt.

A felsorolt szereplőknek, nagy befolyása van az egész esküvőre és annak hangulatára. Pl.: Sokan nem tudják, de választhattok másik anyakönyvvezetőt, nem kell beérnetek a területileg illetékessel, ha nem érzitek kellemesen, barátságosnak a vele eltöltött konzultációs időt. Sajnos vannak, akik a szertartást csak ledarálják, érzelem és áhitat nélkül. Csak, hogy arról már ne is beszéljünk, hogy van rövid és normál hosszúságú szertartás szöveg, az anyakönyvvezetők tarsolyában.

Lehetőleg profi, megbízható szolgáltatókat válasszatok.

Az esküvői piac óriási minden téren. Elsőre nyilván adott weboldalakat néz át az ember, abból szűri le a referenciákat, illetve a szolgáltató milyenségét. Egy weboldal nem feltétlen tükrözi a szolgáltatás minőségét. Egy hozzáértő profi weboldalt rakhat össze, de lehet, hogy a terepen nem tud olyan jól teljesíteni, mint ahogy azt a weblapja alapján elvártuk tőle. Célszerű fényképeket, videókat nézegetni. Kérjetek személyes találkozót, akár többször is a szolgáltatóktól, egy személyes bemutatkozás önmagában sokat elárul az emberről. Pl.: Sajnos a mai világban a laptopnak és a midi file-oknak köszönhetően sokan lehetnek önjelölt "zenészek", "DJ"-k. A zene az egyik kulcsfontosságú kérdés a lagzin. Nem érdemes az ismerősre, haverre bízni, hiába van a laptopján sok zene. Nincs kellő rutinja, nincsenek meg az igazán bulizós zenék, nem tud BULIT csinálni, gyakran abba a hiába esik, hogy magának elzenélget. Ha nem hivatásosra bíznánk zenét, akkor könnyen lehet, hogy fanyalgóan korán elmennek a lagziból, mert nem érzik jól magukat a vendégek. Nos, nyilván nem ilyen esküvői party-t akarunk. Hanem, hogy mindenki vidáman és boldogan menjen haza reggel a buliról, hogy elmondhassa mekkorát bulizott a lagzitokon. Nem is beszélve a technikai felszereltségről. Egy hivatásos esküvő DJ-nek professzionális felszerelése van. Hangtechnika, fénytechnika, DJ pult (NEM LAPTOP), kábelek, stb. Alaposan és mindent áttekintve, megbeszélve foglaljátok le a helyszínt. Kényelmesen el fognak férni a meghívott vendégek? Több száz négyzetméteres helyszínt ne foglalj le 30-40 embernek, mert "elvesznek" benne és nagyok lesznek a kihasználatlan terek benne, adott esetben ez is hatással tud lenni a bulira. Ugyanakkor 100-120 főre ne kis kapacitású terembe, helyszínbe gondolkodjunk. Lényeg, hogy az asztalok se legyenek zsúfoltan, a vendégek és a pincérek is kényelmesek közlekedni tudjanak. Tánctér valamint a DJ helye. Sok helyen van kialakítva külön rész erre, színpaddal. Gondolni kell a zeneszolgáltatóra is, hogy ő is kényelmesen elférjen a berendezéseivel, hangfalak, fények, DJ pult stb. Továbbá ezeknek a technikai kellékeknek áram kell, kérdezzünk rá, hogy a helyszín fel van e készülve ekkora és ilyen jellegű terhelésre, valószínűleg igen, de nem árt rákérdezni. Valamint nézzük meg a vizesblokkot, az sokat elárul a helyszínről és gazdájáról.
Kérlek további Esküvői tanácsokért, elkerülendő hibákért látogass el a: www.eskuvoihiba.hu/