Eskuvoredj.com | info@eskuvoredj.com | +36 30 419 93 97

esküvőre dj képváltó 1 esküvőre dj képváltó 2 esküvőre dj képváltó 3 esküvőre dj képváltó 4 esküvőre dj képváltó 5 esküvőre dj képváltó 6 esküvőre dj képváltó 7 esküvőre dj képváltó 8 esküvőre dj képváltó 9 esküvőre dj képváltó 10 esküvőre dj képváltó 11 esküvőre dj képváltó 12 esküvőre dj képváltó 13 esküvőre dj képváltó 14 esküvőre dj képváltó 15 esküvőre dj képváltó 16 esküvőre dj képváltó 17 esküvőre dj képváltó 18 esküvőre dj képváltó 19 esküvőre dj képváltó 20 esküvőre dj képváltó 21 esküvőre dj képváltó 22 esküvőre dj képváltó 23

Esküvői DJ esküvőre

soundcloud youtube blogger facebook
Gyors áttekintése a zenei blokkoknak, nagyon fontos része ez az estének, részben ezen múlik az esküvő sikere! Igény szerint tapasztalataimra is lehet hagyatkozni, szívesen adok tanácsot, bevonuló, tortavágó, keringő, gyűrűhúzó, bevonuló stb zenére. Célom, hogy mindenkit táncra perdítsek, az alábbiakban tekintsünk át néhány zenei stílust és képviselőit:

Rock & Roll

Rock & Roll

Chuck Berry, Elvis Presley, Little Richard, Roy Orbinson nevei mindenkinek ismerősen csenghetnek, ha rockyzos blokkról beszélünk. Fenyő Miklós és Komár Laci klasszikus számait, pedig nincs olyan aki ne fujjná kívülről, még a fiatal korosztályból sem.

Örökzöld Magyar Slágerek

Örökzöld Magyar Slágerek

Neoton, Bikini, R-Go, Edda, Dolly-Roll, Hungária, Hip-Hop Boyz, Zoltán Erika. Az a blokk, ahol minden koosztály megtalálja kedvenceit, ezért összehozza az idősebb és fiatalabb vendégeket, ez a blokk kihagyhatatlan.

Funky & D.I.S.C.O.

Funky & D.I.S.C.O.

Ki ne ismerné az Earth, Wind & Fire-t, a Delegation-t, a Kool and The Gang-et, Samira-t a C C Music Factory-t, a The Sugar Hill Gang-et, vagy épp Diana King-et. Ez a blokk a 80-as és 90-es évek táncolós külföldi slágereiből áll össze.

Mai rádiós slágerek

Mai rádiós slágerek

Rihanna, David Guetta, Lady Gaga, Shakira, Black Eyed Peas, Pitbull, Adele, Taio Cruz, Duck Souce, stb. Ez az összeállítás mindeképp, de nem feltétlen csak a fiataloknak szól, mostani, friss fülbemászó slágerek, hogy a fiataloknak is kedvére tegyek, akár még napfelkelte után is.

Rock

Rock

Ha a társaság hajlik a dögös rock zenék felé akkor előkerülnek AC/DC, Metallica, Bon Jovi, Red Hot Chili Pappers, Queen, Guns and Roses húzós slágerei.