Eskuvoredj.com | info@eskuvoredj.com | +36 30 419 93 97

esküvőre dj képváltó 1 esküvőre dj képváltó 2 esküvőre dj képváltó 3 esküvőre dj képváltó 4 esküvőre dj képváltó 5 esküvőre dj képváltó 6 esküvőre dj képváltó 7 esküvőre dj képváltó 8 esküvőre dj képváltó 9 esküvőre dj képváltó 10 esküvőre dj képváltó 11 esküvőre dj képváltó 12 esküvőre dj képváltó 13 esküvőre dj képváltó 14 esküvőre dj képváltó 15 esküvőre dj képváltó 16 esküvőre dj képváltó 17 esküvőre dj képváltó 18 esküvőre dj képváltó 19 esküvőre dj képváltó 20 esküvőre dj képváltó 21 esküvőre dj képváltó 22 esküvőre dj képváltó 23

Kapcsolat

soundcloud youtube blogger facebook

Elérhetőségeim

E-mail: info@eskuvoredj.com
Telefon: +36 30 419 93 97
Skype azonosító: lagzimdj
Nyilván ha ezt a menüpontot olvasod, valamennyire elnyertem tetszésed, ennek örülök. Nagyon nagy hangsúlyt fektetek a személyes kapcsolatra a személyes kommunikációra. Ezért szoktam javasolni, hogy találkozzunk, menjünk helyszínbejárást tartani, üljünk le egy kávé, kóla mellé, és beszéljük át milyen jellegű esküvőt szeretnétek, milyen zenével. Ha beszéltek velem, meggyőződhettek az elhivatottságomról és rutinomról. Ez a szimpátia megbeszélés többek közt arra is jó, hogy kicsit megismerjük egymást, feltehetitek bátran kérdéseiteket, sok éves esküvői múltamból fakadóan, jónéhány esküvőn volt szerencsém szórakoztatni a násznépet és a párokat, az árajánlat mellett szívesen adok tanácsot, nemcsak zenei téren. Ha itt kérnél árajánlatot, kérlek tegező stílusban írd a kis leveled, úgy gondolom így felszabadultabban és könnyebben tudunk kommunikálni. De a nap 24 órájában elérhető vagyok telefonon, ha a hangomat akarod hallani, hívj bátran.

Egyes kérdéseket megelőzendő:

Vállalsz-e vidéken is esküvőket?

Igen, szívesen fogadok az ország minden részéből megtisztelő felkérést. Az eskuvoredj.com vándorcirkusz bárhol szívesen szórakoztat. Az elmúlt időszakban többek közt Telkibányán, Kalocsán, Szántódon, Budakeszin volt látható, hallható.

Ceremóniamesteri / Vőfélyi feladatokat vállalsz?

Nem, ezt meghagyom a hivatásos kollégáknak, mert más szakma, más felkészültség, más tapasztalat kell hozzá. Tudom vannak Esküvői DJ-k akik így árulják magukat, kettőt az egyben, hogy DJ+Ceremóniamester. Nem tartom előnyösnek, mivel fentebb említettem két külön foglalkozás. Így próbálják magukhoz édesgetni a párokat, hogy ezt a kettőt megkapja egy árért. Véleményem szerint konkrétan az esküvőn, egyik a másik rovására megy, hiszen nem tud egy időben két külön szerepben tetszelegni, szórakoztatni, irányítani az embereket és táncoltatni is. Képtelenség. Nem lehet egy mérlegre tenni DJ-ből avanzsált Ceremóniamester és egy hivatásos ceremóniamestert.

Hány éves vagy?

Ballagok a 26. felé. 187 cm magas vagyok.

Milyen típusú DJ vagy?

Rugalmasnak tartom magam, igyekszem kívánságaitokat teljesíteni, nálam azt a stílust kapod amit rendelsz. Én nem esek abba a hibába, hogy magamnak játszom. A kéréseket teljesítem, az előzőleg listába foglalt dalokat lejátszom, a Ti kéréseteknek megfelelően. Nekem az a fontos, hogy a násznép és Ti jól szórakozzatok, hiszen ezért jövünk össze. Évről évre kevesebb a házasságkötések száma , és aki megengedheti magának a lagzit-partyt az a pénzéért azt kapja amit kér.

Miben jelensz meg az esküvőn?

Amíg a technikát a helyszínre szállítom (az esemény előtt 2 órával) és összerakom, lazább utcai viseletben. A vendégek érkezése előtt öltözöm át, sötét nadrágba és egy elegáns ingbe nyakkendővel kombinálva.

Iszol-e alkoholt az esküvőn?

Természetesen nem. A szórakoztatás a hivatásom. Csak tiszta fejjel dolgozom, hogy 100%-os produkciót tudjak nyújtani. Elvégre Ti sem isztok alkoholt a munkahelyen, nemde? Ez az alapállás véleményem szerint. Bár sok más kollégánál nem, elég szomorú. Sajnos nagyon sok negatív történetet hallani. Nálam remekül beválik az őszibarack, narancs, kóla és a szénsavas ásványvíz kombináció. Nem is beszélve arról, hogy nem szeretem a sört és a pálinkát sem.

Vállalsz-e egyéb rendezvényt?

Igen, vállalok mindenfajta zenés-táncos eseményt. Legyen szó:
születésnapról, céges rendezvényről, privát party-ról, legény és leánybúcsúról, utcabálról, garden partyról, falunapról, főiskolás rendezvényről, gálavacsoráról, termék bemutatóról, osztálytalálkozóról, családi rendezvényről, stb. Minden olyan jellegű rendezvényen szívesen teljesítek, ahol felmerül a zene és a szórakozás, táncolás kérdése. Téli időszakban Nosztalgia - Retro Party-t szervezek, több alkalommal, lakhelyem környékén.

Írj nekem bizalommal!

esküvő DJ kapcsolat